Dreams food & coffee
Салати, тортили, сандвичи, десерти и напитки в град Плевен

За нас

"Dreams food and Coffee" стартира през 2015г. като семейно заведение в центъра на град Плевен .

Същата година решихме да се развием и преместим в най-големия търговски център в Плевен и цяла Северна България а именно: "Панорама мол" - Плевен, където може да ни намерите и в момента.

С обич към нашите клиенти и това което правим ние от "Dreams food and Coffee" се стремим винаги да предложим качествено обслужване и старателно приготвени ,точно пред вас и по ваш вкус : сандвичи и Тортили от прясно изпечен хляб , пресни салати и зеленчуци.  

Уникалните ни сосове са нашата запазена марка - сандвичите и Тортилите придобиват уникален вкус,а за любителите на традиционното използваме качествените и световно признати продукти на Hellmann’sest 1913. 

Екипа на "Dreams food and Coffee" е пряко ангажиран в опазването на околната среда , намаляване на отпадъците и борбата с глобалното затопляне.

Ето защо ние станахме първата местна компания преминала на изцяло Биоразградими и Компостируеми опаковки: прибори за хранене , чаши , кутии за храна и дори сламки . Произведени от растения , най-често от ферментирало растително нишесте, получено от царевица, маниока, захарна тръстика или пулпа от захарно цвекло. Това често са отпадъчни материали от селското стопанство и земеделието.

Сертифицирани и с доказан приход.

С всяка ваша поръчка вие може да сте сигурни, че допринасяте за опазване на околната среда и всички отпадъци които оставяте след себе си се разграждат или преработват.