Dreams food & coffee

Салати, тортили, сандвичи, десерти и напитки в град Плевен

Салати
Салати - Dreams food & coffee - Плевен
Тортили
Тортили - Dreams food & coffee - Плевен
Сандвичи
Сандвич с пълнозърнест хляб - Dreams food & coffee - Плевен
Сандвичи с чабата
Сандвичи с чабата - Dreams food & coffee - Плевен
Хот дог
Хот дог - Dreams food & coffee - Плевен
Млечни изкушения
Млечни изкушения - Dreams food & coffee - Плевен
Десерти
Десерти - Dreams food & coffee - Плевен
Напитки
Напитки - Dreams food & coffee - Плевен